Tässä sitä ollaan, murheen lamauttamana kun jo toiset kisat perään jäi käymättä. Ja ensiviikon sunnuntaikin on vaakalaudalla. Olen tämän päivän ajan miettinyt sitä, että miksi pitää olla sairauksia tai ongelmia :D Tyhmiä kysymyksiä, mutta sitä se katon tuijottaminen ja märehtiminen sängyssä teettää. Odotin vain näitä kisoja niin kovasti, uusi puku, uusi luokka ja uudet kuviot… Ja siis jos joku ei tiedä mistä puhun, niin kyseessähän on huomenna järjestettävät kilpatanssin aluekilpailut Pieksämäellä. Parillani ilmeni keuhkokuume influenssan jälkeen ja nyt hän on sairaalassa tiputuksessa. Ja minun itsetuntoni soimaa itseäni. Viime viikonloppuna kun kisat jäivät väliin haukuin parini täydeksi idiootiksi, pässiksi, siaksi ja vaikka miksi, totta kai ihan turhaan; sairaudelle kun ei vain voi mitään.

Tänään on muuten aprillipäivä! O_O Tajusinpas vasta nyt… Kuinkahan moni juttu on tänään ollut pilaa? Halpana aprillipilana olisin pitänyt parini tiputukseen joutumista ja kisojen peruuntumista, mutta eihän se niin raakaa touhua nykypäivinäkään voi olla; murskataan toisen unelmat, saadaan päälle vielä aiheutettua huono omatunto ja huoli.

 

Mutta jos vaihdan tämän bloggauksen ihan johonkin muuhun aiheeseen josta minun piti alun alkaenkin kirjoittaa. Elikkä piirtäminen! Olen nyt taas vahvasti, hyvin vahvasti miettinyt taidehörhöoppilaitokseen. Saan inspiraatioita pienimmistäkin sanoista ja lauseista, kuvista ja jopa herätyskellostani. Olen työstänyt muutamia lineja, sillä aikani/innostukseni/resurssini eivät riitä värittämiseen millään. Mutta ihan hyvin olen ht.netissä saanut topan pystyyn ja muutamia sinne on tullut pyyntöjä. Erikoisimpana pitää mainita belgianpaimenkoira malinois – uroksen rakennekuvan piirtäminen, ei nimittäin koira-allergikolle ollut mikään helppo juttu, mutta kuva pääsi jatkamaan uuden omistajan matkassa.

 

http://forum.hevostalli.net/read.php?f=12&i=1320011&t=1320011

Ihan en ole rehdeillä korteilla pelannut tuossa topassa ilmenevissä kuvissa, sillä korjailin pahimmat virheet Picasalla :D Retusoin paperin epätasaisuudet yms. pois ja vahvensin hieman rajoja lisäämällä kuvaan varjostuksia ennen paperin siistimistä. Mutta muutenhan nuo ovat ihan kelpoisia yksinkertaiseksi lineiksi, jotka joku toinen saa värittää.

Mutta niin takaisin taidehörhöoppilaitokseen. Paikka vetää minua koko ajan enemmän puoleensa, mutta tiedän, etten ole käsitellyt tarpeeksi monenlaisia välineitä, jotta tulisin pärjäämään pääsykokeessa. Olen pääasiallisesti tätä lyijy- & värikynä linjaa ja työstän useasti mustavalkotöitä pelkästään lyijykynien eri vahvuuksilla tai sitten värittelen kuvia Derwentin Watercolour kynien 36 kappaleen pakkauksesta löytyvillä väreillä. Himoitsisin kyllä niin kovasti sitä 72 pakettia, mutta kun rahat eivät riitä, ei vaikka menisin kesätöihin. Toinen, mitä haluaisin kokeilla, olisi ehdottomasti pastellikynät ja akryylimaalit. Tai pastellikynillä olen muutamia töitä tehnyt, mutta en ole vielä saanut niiden tekniikoihin ja muihin jippoihin tuntumaa, lyijykynä taas on tullut jopa vähän liiankin tutuksi. Ellen  väärin muista yksi ”ikuisuuselämäjahenki” – projekteistani valmistui kolmessa päivässä ja musta kynä lyheni kahdeksasosamittaansa. Elikkä olisiko minusta sinne? Saisinko koottua itseni? Jos jollain on vinkkejä värittämiseen, mielenkiintoisia tekniikkoja, jopa vähän erikoisempiakin kunhan ei mitään suurta ateljeeta vaadi niin ehdottakaa!

Mutta juu… jatkan murehtimista ja yritän jopa nukkua tässä yläkerran jätkien bilemusiikin sykkeessä :D

 

Es Dur No Piano Sen , viimeisin "henki_elämä_ikuisuus" - projekti joka kesti hurjat kolme päivää (:

Es Dur No Piano Sen , ikuisuusprojektini johon meni hurjat kolme päivää (: